Hos oss på Göteborgs Resurs AB finns både tillfälliga och långsiktiga uppdrag inom olika branscher.

Hos oss på Göteborgs Resurs AB finns både tillfälliga och långsiktiga uppdrag inom olika branscher. Vi söker personal för uppdrag i hela väst Sverige, kortsiktigt eller långsiktigt. Ansök redan idag så kontaktar vi dig inom en arbetsdag.

LEDIGA TJÄNSTER

Kandidatmatchning

Det är viktigt att rätt person är på rätt plats. Vi ser ditt behov och hittar kandidaterna som är bäst lämpade för era uppdrag. Genom att överlämna rekryteringsprocessen till oss sparar ni tid och låter oss presentera de rätta kandidaterna.

Personlig kontakt

Vi lägger stort fokus på en personlig kontakt. Vi tror på en nära kontakt med arbetstagare och arbetsgivare eftersom vi har sett att det skapar ett större engagemang, vilket gynnar oss alla i slutändan. Därför finns vår kunniga personal alltid på plats för att ge dig snabb hjälp och service.

 

Stort engagemang

Det vi är mest stolta över är vårt engagemang. För oss är det viktigt att skapa en gemensam värdegrund så att alla kan känna delaktighet och stolthet i sitt arbete. Vi löser dina behov och ger dig samtidigt nöjdare personal.

Låt oss hjälpa Att bygga din karriär!

En hög kvalité i arbetet går hand i hand med nöjd och välmående personal. Vi är övertygade om att personal som trivs på jobbet presterar mycket bättre. Personalen är vår största tillgång, och därför gör vi allt vi kan för att ha en nära och personlig kontakt med dig som arbetar hos oss. Vårt mål är att du ska känna dig delaktig och engagerad i ditt arbete, på samma sätt som vi är delaktiga och engagerade i din arbetsroll.